מתכון לפיצה מהירה

די כיף להכין פיצה בבית, ביחד או אפילו לבד. זו גם דרך די קלה לגנוב את ההצגה כשבאים אורחים. אבל כדי להיות בטוחים שתזכו לשבחים, ולא לנאצות, כדאי שתסתמכו על מתכון לפיצה מהירה שכבר הוכיח את עצמו - מתכון שאמנם אינו המתכון הסודי של דומינוס, אבל יכול לשמש תחליף (בלית ברירה).


מתכון לפיצה מהירה מתחיל מבצק. ערבבו בקערה 3 כוסות קמח רגיל, כף שמרים, חצי כפית מלח, 2 כפיות סוכר ו-3 כפות שמן זית, תמהלו בכוס מים פושרים, ולושו את הרכיבים עד שתגיעו לעיסה אחידה. כסו את הבצק עם מגבת ותנו לו לתפוח קרוב לשעה בטמפרטורת החדר.


כמו כל בישול, גם מתכון לפיצה מהירה מתחיל בטיגון קל של בצל. הוסיפו 3 שיני שום קצוצות, ולאחר מכן 2 עגבניות חתוכות לריבועים, קופסת רסק עגבניות, 2 כפיות מלח ומעט פלפל. ערבבו הכל במשך כמה דקות, והוסיפו בהדרגה קצת יותר מכוס מים, תוך כדי ערבוב. אל תשכחו לטעום מדי פעם, ולהוסיף מלח ופלפל אם צריך. כדאי גם שתכינו מראש תבנית עגולה, כדי לצקת לתוכה את הבצק. לאחר מכן תוסיפו את הרוטב, ועליו גבינה צהובה ומוצרלה, ותוספות כאוות נפשכם. את הפיצה שימו בתנור בחום של כ-200 מעלות, למשך כ-20-25 דקות.


כדי להגיע לתוצאה המושלמת חשוב לדאוג למרכיבים טריים ואיכותיים: קנו את הירקות בשוק ואת הגבינות במעדניה, ולא בסופרמרקט. ברור שתצטרכו לצבור קצת ניסיון עד שתגיעו לתוצאה מושלמת. ובמילים אחרות: הכנת פיצה בבית היא כיפית, אבל - בואו נודה בזה - דורשת עבודה ועלולה קצת לעייף... כנראה שעדיף פשוט להרים טלפון לדומינוס, ולקבל תוך חצי שעה פיצה חמה, בטעם המוכר והאהוב, שמצליחה כבר שנים רבות לגנוב את ההצגה, בכל ערב. בתיאבון!


דומינו'ס - הפיצה המהירה בעולם!

* התמונות להמחשה בלבד